Huisbaas sex slavinnen gangbang

huisbaas sex slavinnen gangbang

..

Sexdate zonder inschrijving lesbisch koppel zoekt man


huisbaas sex slavinnen gangbang

..


Ze wilde hier zo graag blijven wonen, ze had er alles voor over, maar seks? Seks met Meneer Vergeer? Het is erg veel geld dat Meneer Vergeer nog van ons krijgt en als wij niet op zijn voorstel ingaan, moeten wij dat toch echt betalen! En wij moeten verhuizen! Ik zou hier graag willen blijven wonen en zonder schulden!

Hij vond het een vreselijk idee. Het leek hem helemaal niks! Maar het was kiezen tussen alles verliezen of niets verliezen!

Het voorstel was bizar maar financieel zeer aantrekkelijk! Carla hoorde wat Mark zei en zag wel in dat accepteren van het afschuwelijke voorstel veel, zo niet alle problemen zou oplossen. Ze was geen hoer! Met die oude man neuken? En wat doet het met onze relatie?

Ik weet het niet hoor! Sterker nog ze walgde van het idee! Maar denk je eens in, verhuizen en nog steeds die hoge schuld!

De prijs was hoog, maar het idee om van die vreselijke schuld af te zijn en gewoon hier te kunnen blijven wonen was genoeg reden voor Mark. Hoor jij wat je zegt! Wil jij echt dat ik met Meneer Vergeer neuk om de schuld te voldoen? Dat is wat hij wil! Niet met jou, jij hebt makkelijk praten! Ik denk er niet over! Carla ik ben toch geen monster! Maak mij gelukkig en doe tegelijkertijd jezelf een plezier.

Jullie hebben dan geen schuld meer aan mij en je kunt hier blijven wonen! Dat wil je toch graag? Mark vindt echt wel weer werk! Dat is veel geld, dat betaal je echt niet zo maar eventjes terug als Mark uiteindelijk weer werk heeft gevonden. Dat terug betalen gaat ook nog eens maanden duren! Ik wil die schuld niet nog hoger laten oplopen. Ik heb ook mijn kosten. Het is geld waar ik recht op heb!

Mijn vrouw is overleden en de enige seks die ik nog heb is met een dure prostituee. Ik heb dankzij jullie al een paar maanden geen seks meer gehad. Ik ben er klaar mee. Jij hebt seks met mij of ik trek de stekker eruit! Het viel hem zwaar om van de mooie Carla te horen dat ze hem absoluut niet zag zitten! Het was nu of nooit!

Wat moest ze doen? Als ze inging op het voorstel moest ze naar bed met Meneer Vergeer. Een kwartiertje seks voor vijfduizend euro, misschien kon ze hem nog wel sneller laten klaarkomen als Mark. Hoe erg was dat? Als ze het bizarre voorstel accepteerde kon ze wel hier blijven wonen en was de schuld van een paar duizend euro er niet meer! Maar seks met die man! Ze gruwelde bij de gedachte! Carla zuchtte, maar dan moest Mark er wel bij blijven! Stel je voor dat ze seks met die man had en hij perverse dingen met haar wilde doen die ze niet zag zitten!

Wat een afschuwelijke gedachte. Stel dat hij achteraf beweerde dat het niet gebeurd was en nog eens seks met haar eiste! Of Mark die haar ging verwijten dat ze het met plezier gedaan had en dat ze het wel lekker had gevonden! Nee, als ze het zou doen moest Mark erbij blijven en toekijken! Ik hou van je en jij doet het voor ons!

Als je nee zegt begrijp ik het ook wel. Maar ik ben bang dat wij eigenlijk geen andere keus hebben! Maar ik wil wel dat jij er bij bent. Ik wil dat je ziet dat ik er geen plezier aan beleef en dat je getuige bent van het aflossen van onze schuld. Had ze nou echt gezegd dat ze het ging doen? Neuken met die oude man? O, god waar was ze mee bezig! Ik wil dat Mark ziet wat er gebeurt, ik wil niet dat hij achteraf denkt dat ik dingen gedaan heb die hij niet mag weten of zo! Ze wilde haar Mark niet kwijt.

Hij vond alles best als hij dat heerlijke vrouwtje van hem maar kon neuken, hij voelde de opwinding al stijgen! Hij zou dat teefje eindelijk lekker gaan neuken! Hij zou waar voor zijn geld krijgen en haar totaal uitwonen! Ook Mark begreep het en al vond hij het geen leuk idee om haar met die man te zien neuken, kon hij wel op haar letten en als nodig beschermen!

God wat was hij geil aan het worden! Ook Carla wilde het liever nu gelijk maar doen. Als ze de tijd zou krijgen om er over na te denken zou ze zich vast bedenken! Hoe eerder ze begonnen, hoe eerder ze er van af was! Ze kon eigenlijk nog steeds niet geloven dat ze dit echt ging doen! Met tegenzin stond ze op en liep voor de mannen uit naar de slaapkamer, de slaapkamer waar ze nog geen uur geleden de liefde met Mark had bedreven.

Carla ging op de rand van het bed zitten. Mark liep langs haar zonder haar aan te kijken, hij wist zich geen houding te geven. Zijn Carla zou voor zijn ogen geneukt gaan worden!

Hij had haar zelfs ertoe aangemoedigd. Hij plofte neer in het stoeltje naast het bed waar hij zijn kleren altijd op gooide als ze gingen slapen. Hans kwam als laatste de slaapkamer in, hij glimlachte. Hij had gewonnen en kreeg zijn zin! Hij ging Carla neuken, en hoe! Zijn glimlach werd steeds groter terwijl hij er aan dacht. Hij ging naast Carla op het bed zitten. Hij begreep best dat het moeilijk voor de jongelui moest zijn!

Maar ja, schulden moeten betaald worden! Vol ongeloof zag Mark die hen op de rug keek hoe zijn liefje haar Shirt uittrok. Doe maar lekker langzaam! Ik wil wel waar voor mijn geld! Voor vijfduizend euro kan ik heel wat leuke dingen doen Carla. Je bent het wel waard, je bent beeldschoon! Dus laat mij genieten! Langzaam trok ze het T-shirt over haar hoofd uit.

Ze gooide het shirtje op de grond en bedekte met beide armen haar alleen nog in een sexy Bh verstopte borsten. Ze twijfelde weer, wilde ze hier wel mee doorgaan?

Met tegenzin haalde ze haar armen weg voor haar grote borsten en deed het ritsje van haar rokje open. Doe maar lekker langzaam, we hebben geen haast. We hebben de hele avond nog! Hij streelde haar blote schouder. Door de aanraking ging er een schok door haar heen. Haar tepels werden hard. Ze wilde dit niet! Ze rilde van afschuw! Carla deed het rokje uit en sloeg gelijk haar armen weer beschermend voor haar borsten.

De twijfels werden erger. Kon ze dit nog stoppen! Ze dacht aan Mark, hun leuke appartement waar ze zo gelukkig mee waren en aan de hoge schuld. Als ze zou doorzetten konden ze de draad weer oppakken! Voor Mark voor hen beiden! Uit zichzelf maakte ze met een hand het sluitinkje van haar mooie rode Bh los. Ze hield hem met haar andere hand nog op zijn plaats.

Ze ging Meneer Vergeer nu iets laten zien wat alleen nog Mark haar man, haar minnaar had gezien! Ongewild maakte ze het spannend voor Hans. Hij voelde zijn pik kloppen in zijn broek. Langzaam verwijderde ze de Bh zonder haar arm die hem nog vast hield ervoor weg te halen. Haar borsten waren bloot en haar tepels hard, nog verborgen voor de onbeschaamd geile blik van Meneer Versteeg. Ze haalde langzaam haar arm weg en keek beschaamd naar beneden.

Vergeer hield zijn adem in. Met een zucht ontsnapte zijn adem toen hij haar mooie ronde tepels zag. Mark kon zien hoe moeilijk Carla het had. Hij kende de gekwelde blik in haar ogen. Meneer Vergeer streelde nog steeds haar schouder maar liet nu ze haar armen niet langer voor haar borsten had zijn hand afglijden, hij voelde de stevige maar toch zachte huid die hij toen ze zich tegen hem aan drukte had gevoeld. Hij liefkoosde haar borst.

Zachtjes kneep en kneedde hij haar tiet. Met duim en wijsvinger draaide en kneep hij zachtjes in een tepel. Mark zag een traan over haar wang lopen. Hij voelde zich slecht! Hij had haar dit nooit mogen laten doen! Toen dacht hij weer aan de schuld, straks als dit over was konden ze weer verder, straks. Vergeer ging dichter bij haar zitten en streelde nu met beide handen haar borsten.

Hij kon er niet mee ophouden. Het hypnotiseerden gevoel van deze heerlijke zachte vleesbollen deden hem genieten. En nam een tepel in zijn mond. Zachtjes en liefdevol sabbelde hij eraan. Hij streelde haar borsten met een passie zoals ze nog niet had ervaren. Ze wilde het niet maar toch was dit lekker.

Meneer Vergeer ging van het bed af. Met zachte maar dwingende handen spreidde hij haar benen. Ze wilde dit niet Nee!

Hij gleed met zijn handen over haar gespreide benen naar boven, naar haar kruis en duwde haar benen op die manier nog verder uit elkaar. Bewonderend keek hij naar haar heerlijke geschoren poesje. Hij boog zijn hoofd naar voren en begroef zijn hoofd in haar kruis. Als om hem af te houden greep ze zijn hoofd. Ze voelde zijn hete adem op haar kutje. Zachtjes en liefdevol kuste hij haar liefdesgrotje. Teder en ervaren begon hij haar poesje te likken. Zijn tong dwaalde door haar schaamlippen en verwende haar klitje.

Hij sabbelde en zoog op plekjes waar haar Mark nog nooit was geweest. Mark bewerkte haar klitje tot ze was klaargekomen. Carla wilde kreunen van genot! Ze wilde niet kreunen! Ze wilde niet klaarkomen! Onbeheerst woelde ze door zijn haar. Meneer Vergeer bespeelde haar kutje op een manier die haar een tot nu toe ongekend genot gaf.

Ze beheerste zich en verdrong het gevoel. Ze kreunde luider dan ze wilde. Ze voelde een golf genot vanuit haar kutje door haar lijf trekken! Ze wilde niet, maar kwam gesmoord kreunend klaar. Ze voelde haar kutje knijpen uit pure lust! Mark zag haar lijden. Deed hij haar pijn? Zo deed ze anders nooit! Meneer Vergeer genoot van dit heerlijk smakende jonge kutje. Haar kutsappen waren nectar voor hem en het gesmoorde gekreun een beloning! Hij hield maar niet op! Meneer Vergeer ging maar door met het opwindend bewerken van haar schaamlippen en kutje.

Haar klitje werd voor het eerst in haar leven beproefd op uithoudings vermogen. De ene na de andere golf genot raasde door haar kutje. Ze huilde van verdriet maar ook van genot. Ongekende lust gevoelens golfde door haar lijf. Ze wist zich niet langer te beheersen en kwam luid kreunend klaar. En weer en weer!

Meneer Vergeer gaf haar kutje rust en kuste de binnenkant van haar dijen. Hij keek op en zag een geile blik in haar ogen. Hij glimlachte naar haar. Ze vond het lekker! Mark was met stomheid geslagen. Eerst had hij zich zorgen gemaakt. Hij dacht dat ze huilde van verdriet en pijn maar nu twijfelde hij. Ze was luid kreunend klaargekomen! Hij wist niet wat hij nu moest doen? Hij dacht weer aan de schuld! Meneer Vergeer kwam overeind en kleedde zich uit.

Mark durfde niet naar hem te kijken, Carla deed dat wel. Ze had dit niet gewild en ze voelde zich nu schuldig, ze was heerlijk klaar gekomen. Ze was er bloedgeil van geworden, dat maakte het schuldgevoel alleen maar erger. Ze dacht aan Mark terwijl ze zag hoe Meneer Vergeer zich uitkleedde.

Haar mond viel open toen ze de erectie van Meneer Vergeer zag! Vergeleken met deze stijve penis was de piemel van Mark maar een piemeltje! God, wat een verschil! De Pik van Meneer Vergeer had een flinke prominente eikel, mooi rood-paars van kleur met een geprononceerde rand die duidelijk uitstak buiten de schacht. Heel wat anders dan deze neukstaaf! De geaderde vleesboom die fier voor haar gezicht omhoog stak nodigde haar uit.

Ze wilde het niet! Toch moest ze het doen, het was de deal, neuken voor de schuld. Wat was dit moeilijk! De wetenschap dat Mark haar kon zien remde haar, ze voelde zich schuldig. Ze wilde dit niet en had het nooit gewild. Ze wist dat ze hier nooit mee akkoord had moeten gaan! Met deze stomme deal! Pak hem maar vast en speel ermee, alsjeblieft?

Met gemengde gevoelens ging haar hand naar de prachtige lul die voor haar gezicht bungelde. Haar vingers sloten zich om de neukstaaf. Het warme zachte maar toch harde stuk vlees gaf haar een opwindend gevoel. Ze wist dat ook dit heel anders zou aan voelen in haar kutje dan de kleine pik van Mark! Ze walgde van het opkomende verlangen naar deze pik! Voorzichtig trok ze de pik af. Het vel gleed soepel door haar handen, hij leek nog wel wat op te zwellen!

Druppels voorvocht smeerde het gevaarte nog wat meer en voor ze het zelf door had rukte ze als een bezetene aan de geweldige neuker van Meneer Vergeer. Mark had nu wel door dat de tegenzin van Carla was afgenomen, hij staarde naar de muur. Hij kon het niet aanzien! Zijn mooie Carla en die, die man! Carla keek naar de stijve pik in haar hand. Mark moest ze nu even vergeten!

Ze nam de lul in haar mond. De smaak was hetzelfde, lekker geil, lekker zuigen! Carla pijpte de pik van Meneer Vergeer. Ze likte aan de eikel, zoog op het puntje en proefde het geil in haar mond. Dit kon ze met geen mogelijkheid compleet in haar mondje nemen, of toch?

Ongewild was ze toch geil op die mooie harde lul aan het worden. Ze wilde haar Mark niet ontrouw zijn maar ze was zo opgewonden aan het worden en had er moeite om zich te beheersen!

Ze wilde niet dat de mannen doorhadden dat ze er plezier in begon te krijgen. Carla probeerde de neuker steeds dieper in haar keeltje te laten verdwijnen. Ze deed haar uiterste best en met haar tong en lippen probeerde ze de vleesboom verder en verder naar binnen te zuigen.

Ze moest er van kokhalzen maar kon het niet laten. Ze was zo geil geworden! Dieper en dieper zakte de lul in haar keeltje. Mark hoorde haar kokhalzen.

Dat ze walgde van die pik in haar mond. Hij had haar te pakken gehad en haar flink laten klaarkomen! Daar was ze niet op voorbereid en het had haar geil gemaakt. De onwillige Carla draaide bij! Ze zoog heerlijk op zijn lul en had er duidelijk plezier in, niemand had haar gevraagd hem zo diep te pijpen!

Carla had haar deep throat techniek bij geschaafd en nam het gevaarte nu moeiteloos tot diep in haar keeltje. Ze slobberde geil op de vleesboom en produceerde soppende geluiden. Slierten geil vermengd met speeksel hingen aan haar kin en druppelde op haar grote borsten die steeds natter en natter werden. Meneer Vergeer hield haar tegen, had ze hem bijna klaar gezogen! Hij voelde zijn pik schokken in haar keeltje en was net op tijd geweest.

Carla was teleurgesteld, ze had zijn pik voelen kloppen en zwellen in haar mond. Ze had naar zijn zaad verlangd! Nu de druipende pik uit haar mondje was en steigerend voor haar ogen op en neer wipte voelde ze het schuldgevoel weer terug komen.

Voor het eerst sinds ze aan het seksen was met Meneer Vergeer keek ze naar Mark. Mark zag het geile bekkie van zijn Carla, wat was ze mooi en opwindend om te zien.

Er hingen draden geil en speeksel tussen haar van het vocht glimmende kin en borsten. Hij zag hoe ze vocht tegen haar opwinding en hem met haar mooie grote schuldige ogen aankeek. Hij had medelijden met haar, arme Carla, gedwongen tot seks! Meneer Vergeer was op de rand van het bed gaan zitten. Carla kroop naar hem toe en nam de grote leuter tussen haar borsten. Met deze harde neuker was dat anders.

Ze voelde de harde vleesboom goed vast geklemd zitten tussen haar meloenen. Ze duwde haar borsten stevig tegen elkaar en neukte de lul. De gezwollen eikel stak fier boven haar tieten uit en produceerde grote druppels geil. Haar borsten begonnen te glimmen van het voorvocht. Haar handen knepen elk in een tiet en de tepel was zichtbaar tussen duim en wijsvinger.

De stijve lul glibberde geil tussen haar vleesballen op en neer. Carla voelde de opwinding als maar stijgen, ze werd geiler en geiler. Ze had dit afstandelijk willen afhandelen en zich door Hans Vergeer, de huisbaas, als een ongevoelige machine willen laten neuken. Meneer Vergeer leunde iets achterover en steunde op zijn handen. Genietend keek hij naar de pompende melkfabrieken van Carla.

Haar geile tieten als een bankschroef om zijn pik geklemd, wild op en neer gaand. Weer moest hij alle zeilen bijzetten, hij wilde nog lang niet klaar komen! Het was zo lekker, zo lekker geil! Met tegenzin stopte hij haar. Carla beseft dat het nu ging gebeuren, ze zou geneukt worden. Ze zou met die vleesboom van Meneer Vergeer diep en hard geneukt gaan worden. Ongewild rilde ze van genot bij die gedachte. Carla pakte een condoom van het nachtkastje. Met het puntje tussen duim en wijsvinger zette ze het condoom op de grote eikel en rolde het met haar andere hand af.

De sterk geaderde lul gleed tussen haar vingers door. Terwijl ze schrijlings over hem heen ging zitten hield ze de pik tussen haar hand en trok hem langzaam af. Meneer Vergeer zag het voluptueuze lijf van Carla boven zijn stijve leuter plaats nemen. Haar geweldige nog steeds glimmende borsten op enkele centimeters afstand van zijn gezicht. Hij rook haar opwindende geur en voelde hoe zij met haar hand zijn pik in positie bracht. Carla was geil maar ook gespannen, deze lekker uitziende pik was groter dan wat er tot nu toe bij haar naar binnen was gegleden.

Het zou toch wel passen? Je bent nu uitgelogd. Ga Terug Je bent nu uitgelogd. Video is verwijderd op verzoek van KINK. X-Sensual - Kristall Rush - Naughty playfulness views. Alle commentaren 2 Log in of Registreer nu om een reactie te posten! Populaire Commentaren Recente Commentaren. Penny is so underrated.

There is something about her that drives me crazy. I love the bottom of her feet too. I would pay money to come home and see my girl friend tied up getting fucked like that. Redhead riding dragon dildo, ends with fake facial on glasses
Gangbang amsterdam geile glazenwasser

  • Ongewild maakte ze het spannend voor Hans.
  • 499
  • Huisbaas sex slavinnen gangbang
  • 44

Ik zoek een sex date dames prive


huisbaas sex slavinnen gangbang

Hele geile meisjes sex contact arnhem


huisbaas sex slavinnen gangbang